My posts disapearing...

9 replies [Last post]
KevinK's picture
Offline
Joined: 2010-07-15

Pet Profiles

So I've had quite a few posts that seem to just disapear...  I've answered a bunch of posts on the forum lately, and then when I go back to read the replies, it's gone.  One today was in the "I can't walk my dog, too strong" thread.  I made a nice reply to the member with the albino dobe, and now it's not there...  This has happened a bunch for some reason, does that happen to anyone else?

I remember getting an email from Lady Kate a while back asking where I was, and I was kinda surprised, since I had been posting...  Anyways, just trying to figure out what's going on.

cisco9510's picture
Offline
Joined: 2010-11-10

Pet Profiles

thats really weird! never happened to me that i can recall~

KevinK's picture
Offline
Joined: 2010-07-15

Pet Profiles

Yea, it's weird and kinda frustrating.

AlphaAdmin's picture
Offline
Joined: 2010-01-18

Pet Profiles

Sometimes the server can be slow. Did the page to fully run, and the next one load?

What I do on any forum, before I hit the save/post button, is Ctrl+A Ctrl+C. In other words, I copy the reply to my clip board. That way, if something funny happens, I don't lose the typing.

KevinK's picture
Offline
Joined: 2010-07-15

Pet Profiles

yes, everything seemed fine...  I also posted today in the "weight gain" thread, and again not there...  Very odd, I have never seen something like that happen.

Lady Kate's picture
Offline
Joined: 2009-10-28

Pet Profiles

Kevin, I used to have the same problem.. I realized I was not waiting long enough to have the post fully appear after I hit "save". Now I make sure it's on the thread.. re-read it and usually find myself editing something I've inadvertently written; either coz I'm so blown away by a previous post and get a little snarky.. ( yea.. me..) or there's a glaring typo that makes the whole thing undecipherable.(I once edited four times til I cooled off enough to be rational.. but that's another story. LOL)

Take your time after you write.. hit 'save'..take yet more time until  it appears.. then go on..

KevinK's picture
Offline
Joined: 2010-07-15

Pet Profiles

Could be, maybe I'll have to be a lil more patient in between posts lol

AlphaAdmin's picture
Offline
Joined: 2010-01-18

Pet Profiles

Slow loads are a problem I plan to address. I'll be getting us on a better server in the next few months, and I have a few other improvements at the top of my list as well.

blue4's picture
Offline
Joined: 2011-02-28

Pet Profiles

I wondered where you were Kevin!  Glad to see you!  I always enjoy your posts.

KevinK's picture
Offline
Joined: 2010-07-15

Pet Profiles

blue, you wondered where because my posts disapear!! lol.  I guess I'll just try to be more patient, and see if it fixes it.  So far, i've been posting and waiting, and all is good.  So I'm guessing admin was right, maybe I was clicking to a new page too quickly.  After Kate's email, and a few members saying things like "Hey, glad to see you again" I was kinda like wtf, since i'm on pretty much daily lol